דוקטורט. במדעי הכימיה והפרמצבטיקה וביוטכנולוגיה
University of Camerino the international School of Advanced Studies
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Camerino, איטליה
שפות
אנגלית, אִיטַלְקִית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
3 שנים
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
בקש מידע
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
תחום מדעי הכימיה והפרמצבטיקה וביוטכנולוגיה
- מדעי הכימיה
- פרמצבטיקה, נוטרה, ומזון
דוקטורט. קורס במדעי הכימיה
המטרה העיקרית של הקורס לתואר שלישי במדעי הכימיה היא להציע את ההזדמנות להיות חלק צוותי מחקר מדעיים על מנת להכשיר אנשי מקצוע מוכנים לפעילות מחקר בכל התחומים החדשניים הקשורים תהליכים כימיים, החל סינתזה אורגנית לפיתוח החומר, מ יישומים לניתוח, וממאפיינים כימיים להערכת איכות המזון.
במהלך שלוש השנים Ph.D. כמובן, יהיו לתלמידים מדריכים אישיים המחנכים אותם לעקוב אחר נושאי מחקר, במטרה לאפשר לתלמידים להיות מסוגלים לגבש בעיה מדעית באופן עצמאי, להציע השערות והליכים המביאים לפתרונה ברמה ניסויית או תיאורטית תחומי מדעי הכימיה. נושאי המחקר העיקריים הם בכימיה אנליטית וסביבתית, כימיה של מזון, כימיה אי-אורגנית וכימיה אורגנית:
- המחקר בכימיה אנליטית וסביבתית כולל את הכדאיות של תחליף CH4-CO2 ב משקעים ימיים גז טבעי הידרט, סינתזה ואפיון של חומרים פונקציונליים nanocomposite עבור ליון יון וסוללות Na-ion ו Nanbaterials סופג / פוטואקטיבי עבור יישומים אנרגיה וסביבה. מחקרים נוספים קשורים לשיטות אבחון לאפיון, שימור ושחזור של המורשת התרבותית, טכניקות אימוביליזציה של פסולת מסוכנת במטריצות פולימריות אנאורגניות, הנתונים הכימריים מגדירים, והכנת הדגימות וניתוחן עבור אפיון מזהמים ואנליזות בפרט מטריצות סביבתיות.
- התחום העיקרי של מחקר כימיה מזון הוא הערכה של איכות המזון באמצעות פיתוח ויישום של שיטות חדשות כדי לזהות לכמת הן סמנים כימיים חדשים וקלאסיים וחקירת התגובות ושינויים compositionaling המתרחשים מזון במהלך בישול, עיבוד ואחסון.
- המחקר בכימיה אנאורגנית מכסה כמה תחומים חשובים של כימיה כגון כימיה תיאום, כימיה organometallic, תרופות מבוססות מתכת, מתכות ברפואה ובתהליכים ביולוגיים, קטליזה, פולימרים תיאום נקבובי, MOFs, ו פונקציונלי ננו חומרים. הנושאים העיקריים מתמקדים ב: א) עיצוב וסינתזה של ligands חדשים המאופיינים על ידי נוכחות של קבוצות C, N, O, P ו- S התורם; ) ב הערכת יכולות התיאום שלהן עם יונים מרכזיים של הקבוצה וטרנספורמציה מאוחרת; ג) יישומים בכימיה אי-אורגנית רפואית, בתחום חומרים מרוכבים, בקטליזה וחומרים לאופטואלקטרוניקה.
- המחקר בכימיה אורגנית מאורגן סביב התחומים הבאים: תהליכים קטליטיים לתגובות אורגניות; כימיה אורגנית סינתטית, המתמקדת בתגובות מרכזיות בסינתזה של מגוון תרכובות ביו-אקטיביות, כולל מולקולות אורגניות בעלות חשיבות פרמקולוגית; טרנספורמציות אורגניות באמצעות תהליכים חדשים בת קיימא על ידי שימוש בשיטות בלתי קונבנציונליות להכנת מולקולות אורגניות פונקציונליות מאוד; כימיה משטח אורגני המתמקד שינוי של משטחים באמצעות מולקולות אורגניות כדי ליצור ציפויים וחומרים עם תכונות לשליטה.
בשל שיתוף הפעולה המדעי הפעיל במרכז הכימיה של אוניברסיטת קמרינו, Ph.D. התלמידים מעודדים מאוד להשתתף בחלק מהפעילויות שלהם בקבוצות מחקר אחרות באיטליה ומחוצה לה. מסיבה זו, היכולת לתקשר באנגלית, הן בעל פה והן בכתב, היא דרישה חובה לדוקטורט. סטודנטים.
דוקטורט. קורס במדעי המזון, התזונה והמזון
המטרה העיקרית של הדוקטורט הזה יתי- J כוללים Ph.D. סטודנטים העוסקים בגיבוש פעילויות מחקר בתחומי התכנון של תרופות, סינתזה רציונלית, במבחנה ובבדיקות פרמקולוגיות של ויוו, ניסוחים ותרופות לקוסמטיקה, איכות מזון ובטיחות, תוספי מזון ומזון נוטריולוגי, מחקרים אנליטיים וביולוגיים על תמציות צמחים.
במהלך שלוש השנים Ph.D. כמובן, יהיו לתלמידים מדריכים אישיים המחנכים אותם לעקוב אחר נושאי מחקר, במטרה לאפשר לתלמידים להיות מסוגלים לגבש בעיה מדעית באופן עצמאי, להציע השערות והליכים המביאים לפתרונה ברמה ניסויית או תיאורטית לעיל שדות שונים.
הרעיון הכללי מאחורי כל פעילויות המחקר המפורטות לעיל קשורה לבריאות האדם ולרווחתו. פעילויות המחקר יהיו קשורות לתכנון ואופטימיזציה של סמים ממוחשבים; סינתזה של תרופות פוטנציאליות עם גישות סינתטיות שונות אפיון אינסטרומנטלי; מקרומולקולות מבודדות, רקמות תאים ומחקרי פרמקולוגיה של בעלי חיים; אסטרטגיות חדשות למערכות אספקת תרופות; ניסוחים חדשים, המבוססים בעיקר על מרכיבים טבעיים, לקוסמטיקה; במחקרים אנליטיים כמותיים-כמותיים של מזון; פיתוח תוספי מזון ותוספי מזון פונקציונליים, המבוססים בעיקר על נוטרה; מחקרים אנליטיים ותכונות ביולוגיות של שמנים אתריים ותמציות ממיסים מצמחים.