תואר שני בחדשנות בתזונה, בטיחות מזון וטכנולוגיה
Universidade Santiago de Compostela
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Lugo, ספרד
שפות
ספרדית, גליציאנית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 - 2 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא, משרה חלקית
שכר לימוד
EUR 1,160 / per year
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
מבוא
התואר השני בחדשנות בתזונה, בטיחות מזון וטכנולוגיה של אוניברסיטת סנטיאגו דה קומפוסטלה הינו תואר רשמי, בהיקף של 90 נ"ז, המקביל לתחום המדע, המציע לסטודנטים הכשרה איכותית בעלת אופי מיוחד בתזונה, טכנולוגיה ובטיחות מזון המאפשרת מענה חברתי לדרישות האיחוד האירופי ביחס לשיפור תזונתי והגנה על בריאות הצרכן ובטיחות המזון.
הפרופסורים המעורבים ביוזמת המאסטר, המשתייכים לתחומי ידע שונים, מעבירים הכשרה מקיפה בהיבטים השונים הקשורים למזון, תזונה ושרשרת המזון, אשר תאפשר הכשרה רב תחומית, שמטרתה קידום התמחות, שילובה בחברות בתחום. מגזר המזון, וכן כל מבנה בקרה רשמי של המינהלים הציבוריים והארגונים השונים המעורבים בשרשרת המזון. בנוסף לצוות ההוראה של USC, הם משתתפים בתוכנית המאסטר המקצועית של המכון לחקר הים (CSIC) והאגודה הגליציאנית לאנדוקרינולוגיה, תזונה ומטבוליזם.
מאסטר זה נועד להכשיר בוגרים בעלי אוריינטציה מדעית והכנה אקדמית מצוינת, המוכשרים להיות מורים וחוקרים איכותיים במסגרת תזונה, טכנולוגיה ובטיחות מזון במובן הרחב, ואשר יכולים להמשיך בלימודי הדוקטורט, להתפתח. בתעשייה משלך או שתף פעולה בחדשנות ופיתוח בתחומים הקשורים לעסקי מזון ו/או מזון.
מצד שני, התואר נועד לקרב את הסטודנטים לעולם העבודה על ידי ביצוע שיטות קדם מקצועיות בחברות מזון חקלאי. במובן זה, מעורבות המרקם העסקי חשובה מאוד, שכן היא נחשבת בשיתוף פעולה של חברות רבות בתחום, כמו גם של כל אלו הקשורים לאשכול המזון של גליציה.
הרמה ההשכלה שהושגה בתואר השני יכולה לשמש גם בסיס לתחילת הלימודים לקראת הדוקטורט, המהווה את הנבט של הדורות החדשים של חוקרים בגופי מחקר ציבוריים ופרטיים, במחלקות R+D+i בחברות, מעבדות, מרכזי בקרה רשמיים ובמידת הצורך פרופסורים עתידיים באוניברסיטאות בתחום התזונה, ברומטולוגיה, טכנולוגיית מזון והיגיינה.
יעדים
אותם סטודנטים אשר בנוסף, מפגינים הבנה ושליטה שיטתית במתודולוגיות המחקר הרלוונטיות בטכנולוגיה ובטיחות מזון מהדור האחרון, המפגינים יכולת להגות, לעצב וליישם מחקר מקורי איכותי התורם לפיתוח הידע בתחום זה. בתחום, הם יוכלו להשיג את התואר דוקטור.
תוצאת התוכנית
כישורים בסיסיים, יכולות בסיסיות
- להחזיק ולהבין ידע המספק בסיס או הזדמנות להיות מקורי בפיתוח ו/או יישום של רעיונות, לרוב בהקשר מחקרי
- שהסטודנטים ידעו ליישם את הידע שנרכש ואת יכולתם לפתור בעיות בסביבות חדשות או לא מוכרות בהקשרים רחבים יותר (או רב תחומיים) הקשורים לתחום הלימוד שלהם.
- שהתלמידים יהיו מסוגלים לשלב ידע ולהתמודד עם המורכבות של ניסוח שיפוטים המבוססים על מידע, בהיותו חלקי או מוגבל, כולל הרהורים על האחריות החברתית והאתית הקשורה ליישום הידע והשיפוטים שלהם.
- שהתלמידים ידעו איך להעביר את מסקנותיהם ואת הידע והסיבות האולטימטיביות התומכות בהם לקהלים מיוחדים ולא מתמחים בצורה ברורה וחד משמעית
- שהתלמידים בעלי מיומנויות למידה המאפשרות להם להמשיך ללמוד באופן שיצטרך להיות במידה רבה מכוון עצמי או אוטונומי.
גלריה
אפשרויות קריירה
יציאות מקצועיות
הפרופסורים המעורבים ביוזמת המאסטר, המשתייכים לתחומי ידע שונים, מעניקים הכשרה מקיפה בהיבטים השונים הקשורים למזון, תזונה ושרשרת המזון, אשר תאפשר הכשרה רב-תחומית, שמטרתה קידום התמחות, שילובה בחברות בתחום. מגזר המזון, וכן כל מבנה בקרה רשמי של המינהלים הציבוריים והארגונים השונים המעורבים בשרשרת המזון.
היא נועדה להכשיר בוגרים בעלי אוריינטציה מדעית והכנה אקדמית מצוינת, המוכשרים להיות מורים וחוקרים איכותיים במסגרת תזונה, טכנולוגיה ובטיחות מזון במובן הרחב, ואשר יכולים להמשיך בלימודי הדוקטורט, לפתח את תעשייה או שיתוף פעולה בחדשנות ופיתוח בתחומים הקשורים לחברות מזון ו/או מזון.
רמת ההכשרה שהושגה בתואר שני יכולה לשמש גם בסיס לתחילת הלימודים לקראת תואר הדוקטור. הדוקטורט הוא הנבט של הדורות החדשים של חוקרים בגופי מחקר ציבוריים ופרטיים, במחלקות ה-IDI בחברות, מעבדות, מרכזי בקרה רשמיים ובמידת הצורך פרופסורים עתידיים באוניברסיטאות בתחום התזונה, ברומטולוגיה וטכנולוגיה והיגיינה של מזון.