MSPH בבריאות בינלאומית (תזונה אנושית)
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health
מידע מפתח
מיקום הקמפוס
Baltimore, ארצות הברית
שפות
אנגלית
פורמט לימוד
בקמפוס
מֶשֶׁך
1 שָׁנָה
לִפְסוֹעַ
זמן מלא
שכר לימוד
USD 59,184 / per year *
מועד אחרון להגשת בקשה
בקש מידע
תאריך ההתחלה המוקדם ביותר
בקש מידע
* לשנת לימודים מסורתית. עשויים לחול עלויות נוספות. מלגות זמינות
מבוא
תוכנית MSPH בתזונה אנושית נועדה להכשיר אנשי מקצוע להתמקד בהבנה ופתרון בעיות בריאות הציבור במזון ותזונה על פני נוף חברתי מגוון. תוכנית MSPH מכינה את הסטודנטים לתפקידים מקצועיים, טכניים וניהוליים בתוכניות תזונה לבריאות הציבור או בסוכנויות ממשלתיות, בינלאומיות או לא ממשלתיות, אוניברסיטאות, בתי חולים ותעשייה פרטית. תכנית MSPH מכינה גם סטודנטים עם בסיס של ידע ומיומנויות לביצוע לימודי דוקטורט ומחקר עוקבים בתחום תזונת האדם, או הכשרה ברפואה.
ה- MSPH בתזונה אנושית, שבסיסה במחלקה לבריאות בינלאומית, מתמקד בנושאים מקומיים ובינלאומיים כאחד, ומתמקד באוכלוסיות מוחלשות. באמצעות דרישת הפרקטיקה, לסטודנטים תהיה הזדמנות לצבור ניסיון בעבודה עם ארגוני בריאות ציבור עולמיים או מקומיים.
ציר הזמן של הסטודנטים
מונחים אקדמיים 1 - 4
- הסטודנטים מתרכזים בעבודת הקורס בתחום הליבה של תזונת בריאות הציבור. הם בוחרים בחירות בהתאם למסלול הקריירה המיועד שלהם בתזונה לבריאות הציבור.
- הצעת פרקטיקום
מונחים אקדמיים 5 - 6
- התלמידים מסיימים תרגול שנועד לספק התנסות מעשית באזור המיועד להם. הפרקטיקום מעניק לסטודנטים הזדמנות ליישם את הידע שנצבר במהלך השנה הראשונה, לפתח מיומנויות שטח, מעבדה או קליניות הקשורות למחקר תזונה או לתוכניות על פי יעדי למידה שתוכננו באופן אישי, ולעבוד כחלק מצוות במגוון יישומי. פרויקט מחקר או תרגול. סטודנטים ממוקמים במגוון מסגרות מקצועיות, שיכולות לכלול: ממשלתי, ארגונים לא ממשלתיים (ארגונים לא ממשלתיים), פרויקטים אוניברסיטאיים ומגזר רב-צדדי, פרטי ו / או למטרות רווח. מיקומי פרקטיקום קיימים בארה"ב וברוב אזורי העולם.
- עדכון פרקטיקום בסוף כל קדנציה
- חוויית השיא של MSPH היא אבן בועה המספקת תרומה משמעותית הקשורה לבריאותם ולתזונתן של אוכלוסיות מוחלשות.
הפרקטיקה
בנוסף לסיום הלימודים הנדרשים, על התלמידים לצבור ניסיון מעשי ביישום העקרונות והשיטות הנלמדים באמצעות פרקטיקום. מיקומי פרקטיקום קיימים בארה"ב וברוב אזורי העולם. במחלקה יש אתרי שטח רבים ברחבי העולם שבהם ממוקמים סטודנטים לעתים קרובות. הסגל והצוות עוזרים גם לסטודנטים למצוא הזדמנויות עם ארגוני בריאות גלובליים אחרים.
אפשרויות קריירה
סטודנטים בתכנית מתכננים להמשיך בקריירה בניהול תוכניות תזונה ובריאות, או בתכנים הטכניים של תוכניות קידום בריאות ומניעת מחלות, או להמשיך לתארים דוקטורט בתזונה (Ph.D.), רפואה (MD) או בתחומים משיקים.
איפה הבוגרים האחרונים שלנו עובדים:
- קרן ביל ומלינדה גייטס
- CDC
- מינהל המזון והתרופות (FDA)
- מרכז אשפוז בריאטרי GBMC
- אוניברסיטת הרוורד
- חיל הרחמים הבינלאומי
- תזונה בברית העולמית לתזונה משופרת (GAIN)
- יוניצ"ף
- תוכנית הארכת אוניברסיטת מרילנד, חינוך לתזונה לתוספי מזון
- מרכז המידע למזון ותזונה של USDA
- הבנק העולמי
- מכון לב משקל מקיף לב וירג'יניה
מידע על הבקשה
יש להגיש את כל הבקשות באמצעות SOPHAS.
באופן כללי, מועמדים לתואר יצטרכו להגיש את הדברים הבאים:
- יישום מקוון
- תמלילים רשמיים של כל מוסד ברמת המכללה בה למדתם (רשומות אקדמיות ממוסדות מחוץ לארה"ב חייבות לעבור הערכת תעודות).
- ציון בדיקה סטנדרטי (אנא עיין במדיניות הקשורה למגיפה של Covid-19)
- ציון מבחני מיומנות אנגלית (TOEFL או IELTS), אם רלוונטי
- שלוש מכתבי המלצה
- קורות חיים או קורות חיים
- הצהרת מטרה ויעדים
מועמדים בינלאומיים מוזמנים ועליהם לעיין בהוראות נוספות להגשת מועמדות מחוץ לארה"ב
דרישות הקבלה
מועמדים מצליחים מחזיקים ברקורד אקדמי חזק עם כישורי תקשורת כמותיים, בעל פה וכתב חזקים, הבאים לידי ביטוי בתמלילים ובציוני תקן של מבחן (GRE או MCAT). בעונת היישומים 20-21, ציוני GRE מומלצים מאוד אך אינם נדרשים.
- תואר ברמת תואר ראשון בתחום קשור
- בחינת שיא הבוגרים (GRE). בשנת הלימודים 2021/2022, ציוני GRE מומלצים מאוד אך אינם נדרשים.
- הצהרה אישית על יעדים מקצועיים ו / או מחקריים
- תמלילים רשמיים מכל המוסדות נכחו
- TOEFL או IELTS לדוברי אנגלית שאינם ילידים. ציוני מינימום:
- TOEFL: 100 iBT; 600 PBT (מבחן מבוסס נייר)
- IELTS: 7
- שלוש מכתבי המלצות
תוכנית דיאטנית רשומה
המסלול ללימודי תזונה אנושית, מסלול דיאטנים רשום, מחייב את כל הסטודנטים להיות בעלי תואר ראשון במדעים קשים, בריאות או פסיכולוגיה. זה גם מחייב את התלמידים ללמוד 6 קורסים נוספים לפני הגשת הבקשה (עד 2 מהקורסים ניתן לעשות לאחר הגשת הבקשה).
עדויות
אנדרו תומפסון, MSPH '12
"בחרתי בהופקינס בגלל מורשתו למחקר תזונה, ורציתי להיות בחזיתו ... היה חשוב מאוד שהתוכנית תספק הזדמנות לעבוד באופן בינלאומי, ולהוציא לפועל שיעורים מהכיתה בשטח. . "
אנדרו ניקולסון, MSPH '17
"בנה את הקשרים שלך ולמד מקהילת הופקינס המגוונת. שיתוף פעולה בין תחומים יהיה המפתח לפתרון רבים מהאתגרים בתחום בריאות הציבור העומדים בפני העולם."
אלאנור זוואלה, MSPH '20
"העבודה עם פרויקט התזונה בנפאל הייתה הזדמנות מדהימה לראות ממקור ראשון כיצד מתוכננים ומתבצעים ניסויים אקראיים גדולים בקהילה."
תכנית לימודים
ציר הזמן של הסטודנטים
מונחים אקדמיים 1 - 4
- התלמידים מתרכזים בעבודת הקורס בתחום הליבה של תזונה לבריאות הציבור. הם בוחרים במקצועות הבחירה בהתאם למסלול הקריירה המיועד שלהם בתזונה לבריאות הציבור.
- הצעת פרקטיקום
מונחים אקדמיים 5 - 6
- התלמידים משלימים פרקטיקום שנועד לספק ניסיון מעשי בתחום המיועד להם. התלמידים יישמו את הידע שנצבר במהלך השנה הראשונה, לפיתוח מיומנויות שדה, מעבדה או קליניות הקשורות לחקר תזונה או תוכניות בהתאם למטרות למידה בעיצוב אישי, ויעבדו כחלק מצוות בפרויקט מחקר יישומי או תרגול. הסטודנטים ממוקמים במגוון מסגרות מקצועיות, שעשויות לכלול: ממשלה, ארגונים לא ממשלתיים (NGOs), פרויקטים אוניברסיטאיים ומגזר רב צדדי, פרטי ו/או למטרות רווח. מיקומי תרגול קיימים בארה"ב וברוב אזורי העולם.
- עדכון פרקטיקום בסוף כל קדנציה.
- חוויית השיא של MSPH היא אבן בועה המספקת תרומה משמעותית הקשורה לבריאותם ולתזונתן של אוכלוסיות מוחלשות.
גלריה
אפשרויות קריירה
סטודנטים בתכנית מתכננים להמשיך בקריירה בניהול תוכניות תזונה ובריאות, או בתכנים הטכניים של תוכניות קידום בריאות ומניעת מחלות, או להמשיך לתארים דוקטורט בתזונה (Ph.D.), רפואה (MD) או בתחומים משיקים.
איפה הבוגרים האחרונים שלנו עובדים:
- קרן ביל ומלינדה גייטס
- CDC
- מינהל המזון והתרופות (FDA)
- מרכז אשפוז בריאטרי GBMC
- אוניברסיטת הרוורד
- חיל הרחמים הבינלאומי
- תזונה בברית העולמית לתזונה משופרת (GAIN)
- יוניצ"ף
- תוכנית הארכת אוניברסיטת מרילנד, חינוך לתזונה לתוספי מזון
- מרכז המידע למזון ותזונה של USDA
- הבנק העולמי
- המכון לניהול משקל מקיף בלב וירג'יניה
קבלה
עדויות סטודנטים
תוצאת התוכנית
תוצאות למידה
- לזהות ולפרש בעיות תזונתיות בבריאות הציבור ולאפיין בעיות אלו במונחים של מדדים מדידים
- נתח נתוני תזונה רלוונטיים ופרש ראיות מדעיות לפיתוח ויישום תוכניות מניעה, בקרה והערכה
- תכנון, ניהול והערכת מחקר או תוכניות הקשורות לתזונה בתחום, מעבדה או ניסיון קליני החל מתפיסה של רעיונות דרך איסוף נתונים וניתוח, כדי לספק הנחיות.
- תקשר באמצעות דוחות כתובים, מצגות בעל פה ומידע אחר על תזונה במדיה באיכות טכנית גבוהה ורלוונטיות לתוכנית או למדיניות.
מלגות ומימון
מספר אפשרויות מלגה זמינות. אנא בדוק את אתר בית הספר למידע נוסף