11 דוקטורט PhD תוכניות ב ספרד for 2024

דוקטורט PhD תוכניות ב ספרד for 2024Filter
    • Lugo, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית, פורטוגזית

    תכנית דוקטורט זו מציעה מרחב להשתלמויות בתחום המחקרים על הזדקנות דמוגרפית ואריכות ימים דרך הפרספקטיבה המדעית של מדעי החברה. במובן זה, הוא מוגדר כמחזור של מחקרים המאגד תחומים דיסציפלינריים שונים, המבקשים לנצל את הדמיון ביניהם, אך גם את ההבדלים ביניהם, בגישה המתמקדת בהשלמות, אשר מניחים שהן יסודות להבנת תופעה רב-ממדית כגון הזדקנות דמוגרפית ואריכות ימים.

    • Barcelona, ספרד

    למידה מרחוק

    ספרדית

    תכנית הדוקטורט בתזונה מאפשרת ללמוד את הנושאים ולעשות את עבודת המחקר לדוקטורט באחד מקווי המחקר המוצעים בעקבות תוכנית לימודים המותאמת למודעות המרחק.

    • Madrid, ספרד
    • Alcorcón, ספרד
    • + 3 more

    זמן מלא, משרה חלקית

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית

    תכנית דוקטורט בין-אוניברסיטאית באפידמיולוגיה ובריאות הציבור ב- Universidad Rey Juan Carlos (URJC) בספרד היא תכנית מחקר מקיפה ומתקדמת שנועדה להכשיר מועמדים לדוקטורט בתחום האפידמיולוגיה ובריאות הציבור. תוכנית זו מוצעת בשיתוף פעולה עם אוניברסיטאות יוקרתיות אחרות, מה שהופך אותה ליוזמה בין אוניברסיטאית המפגישה מומחיות ומשאבים ממספר מוסדות.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    תכנית דוקטורט זו נועדה להכשיר חוקרים בתחומי מדעי המוח הבסיסיים והיישומיים, פסיכולוגיה קלינית ופסיכיאטריה, תוך עדיפות בין תחומית. מנקודת מבט זו, התכנית כוללת חוקרים המוקצים לתחומי ידע שונים בתחומי הנוירוביולוגיה, מדעי המוח הקוגניטיביים, פסיכולוגיה קלינית ובריאותית ופסיכיאטריה. זוהי תוכנית בין-אוניברסיטאית, המאורגנת במשותף על ידי אוניברסיטאות סנטיאגו דה קומפוסטלה (המתאמת אותה), A Coruña ו- Vigo.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    התכנית נועדה להמשיך בהכשרה איכותית של חוקרים בתחום הבסיסים המולקולריים של מחלות אנושיות. מחקר בבריאות האדם הוא ציר עדיפות של תוכניות ניהול הידע והחדשנות השונות, הן ברמה האזורית, הממלכתית והן באירופה.

    • Madrid, ספרד
    • Alcorcón, ספרד
    • + 3 more

    זמן מלא, משרה חלקית

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית

    אוניברסיטת ריי חואן קרלוס מציעה את תוכנית הדוקטורט במדעי הבריאות, לספק ולהציע הכשרה לדוקטורט התורמת, מצד אחד, לקידום הכשרתם של אנשים בעלי כישורים במחקר וחדשנות במדעי הבריאות, ומצד שני, לקידום , באמצעות מחקר, במענה לצרכי החברה במסגרת תכנית משלבת, שמבנהה וארגונה מאפשרים הן התמחות, עדכון וגיוון של הכשרה, מחקר והעברה בתחום מדעי הבריאות.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    תכנית דוקטורט באפידמיולוגיה ובריאות הציבור בגליציה הינה בעלת חשיבות חיונית מצד אחד לשמירה על מחקר בתחום בריאות הציבור, אשר יתרום לשיפור איכות החיים של האוכלוסייה, ולניהול הבריאות והניהול. מצד שני, זה גם יתרום להכשרת מורים חדשים במטרה להבטיח את קיימות הדורות של קבוצת המחקר לבריאות הציבור, באמצעות הכשרת חוקרים חדשים, שיתרמו לייצור מדעי ולקווי מחקר בעתיד.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    המטרה העיקרית של התוכנית היא לתרום להגדלת מספר החוקרים באנדוקרינולוגיה עם מרכיב תרגומי חזק, כולל רופאים ובוגרים בענפים ביו-סניטריים אחרים כמו ביולוגיה, רוקחות, רפואה וטרינרית וכו '.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    תוכנית זו נוצרה במטרה לענות על סדרת צרכים של הכשרה, מדע ומחקר הנמצאים במערכת האוניברסיטאות בגליציה (SUG). תכנית הדוקטורט מקדמת לימודים ברמת תואר ראשון ומקדמת הכשרת מחקר לסטודנטים בתחום מדעי הבריאות ובמיוחד בתחום רפואת שיניים.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    תכנית הדוקטורט במדעי הראייה היא תכנית בין אוניברסיטאית ובינתחומית, עם ייעוד לשיתוף פעולה בינלאומי ומחויבות גבוהה להכשרת המחקר המודרנית הצפויה בתחום הביו-רפואי.

    • Santiago de Compostela, ספרד

    זמן מלא

    3 שנים

    בקמפוס

    ספרדית, גליציאנית

    לאור האופי הבין-קמפוסי והבין-קמפוסי של המחלקה למיקרוביולוגיה וטפילה (קמפוס סנטיאגו ולוגו), העניין המדעי של תוכנית דוקטורט זו נעוץ בעובדה שהיא מפגישה בין קווי המחקר השונים בתחומי הביולוגיה, רוקחות, רפואה וטרינרית, רפואה ומדעי המזון וטכנולוגיה שפותחו על ידי חברי המחלקה בתחומי הידע במיקרוביולוגיה ובפרזיטולוגיה.