יעדים ומיומנויות

  • ידיעת מזון מייצור, דרך העיבוד התעשייתי שלה, הערכה האיכותית ותזונתי תחת נקודת מבט האיכות, בטיחות מזון וערך תזונתי בהשוואה לדרישות משתמש שונות;
  • להקים מערכת יחסים דו-סטרי בין ייצור מזון וצריכה בנקודת מבט של שיפור / גיוון של ייצור מזון ותנאי תזונה של האוכלוסייה.

קריירה

  • מזון וחינוך תזונתי;
  • טכנאי בקרת איכות מעולה;
  • ניהול מזון (גני ילדים, מימיות, בתי אבות 3, מסעדות, וכו ');
  • חינוך לצריכה מזון;
  • אגרו-תעשייה, ו
  • תעשיות מזון ביוטכנולוגיה;
  • ניתוח מעבדה;
  • חברות / מפעלי מזון באיכות גבוהה;
  • חברות הדרכה (Agro-משק חי, ייצור, ניתוח מעבדות, ייעוץ);
  • פעילויות מו"פ;
  • חינוך;
  • ייעוץ.
שפת ההוראה של התוכנית:
  • Portuguese (Portugal)

ראה עוד 1 תוכניות שמוצעות על ידי Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV) »

קורס זה הוא מבוסס קמפוס
Start Date
אוק 2019
Duration
3 שנים
תכנית מלאה
Price
1,500 EUR
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
אוק 2019
מועד אחרון להגשת בקשה

אוק 2019

Location
מועד אחרון להגשת בקשה
End Date