תואר באיכות מזון ותזונה

כללי

תיאור התכנית

יעדים ומיומנויות

  • ידיעת מזון מייצור, דרך העיבוד התעשייתי שלה, הערכה האיכותית ותזונתי תחת נקודת מבט האיכות, בטיחות מזון וערך תזונתי בהשוואה לדרישות משתמש שונות;
  • להקים מערכת יחסים דו-סטרי בין ייצור מזון וצריכה בנקודת מבט של שיפור / גיוון של ייצור מזון ותנאי תזונה של האוכלוסייה.

קריירה

  • מזון וחינוך תזונתי;
  • טכנאי בקרת איכות מעולה;
  • ניהול מזון (גני ילדים, מימיות, בתי אבות 3, מסעדות, וכו ');
  • חינוך לצריכה מזון;
  • אגרו-תעשייה, ו
  • תעשיות מזון ביוטכנולוגיה;
  • ניתוח מעבדה;
  • חברות / מפעלי מזון באיכות גבוהה;
  • חברות הדרכה (Agro-משק חי, ייצור, ניתוח מעבדות, ייעוץ);
  • פעילויות מו"פ;
  • חינוך;
  • ייעוץ.
עדכון אחרון: נוב 2015

אודות בית הספר

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensin ... קרא יותר

A Escola Superior Agrária de Viseu (ESAV), criada oficialmente em 19 de Dezembro de 1994 (DL n.º 304/94), é uma das unidades orgânicas do Instituto Politécnico de Viseu, integrando-se na rede de ensino superior público português, ao nível do ensino politécnico. Assim deu-se continuidade à tradição, pois a Cidade de Viseu teve o privilégio de ser pioneira no Ensino Agrícola em Portugal através da criação da Escola Prática de Agricultura de Viseu, por Decreto de 16 de Dezembro de 1852. קרא פחות