שימו לב שתכנית זו נלמדת כולה בצרפתית
למהנדס זה התמחות כפולה בתחום המזון והבריאות. אימון זה מדגיש גם את מערכות היחסים הרבות שיש להם זה עם זה, שניהם אצל בני אדם.
הכשרתו פותחת באופן טבעי עבורו הזדמנויות רבות בענף המזון, בתעשיית התרופות והקוסמטיקה, קייטרינג קולקטיבי, בריאות הציבור, שיווק ותקשורת.
מומחה בתועלות מניעה, תזונה ובריאות
מהנדס ממומחיות זו מיומן להגיב לאתגרים החדשים של האוכל באמצעות שליטה בכלים, תמיד יותר ויותר חדשניים. זה, למשל, מסוגל ליישם פעולות רחבות היקף על מנת לגרום לשינוי בהתנהגות הצרכנים במגזר הבריאות הציבורי או לאמת את טענות הבריאות הקשורות למוצרי מזון חדשים, עם שחקנים. מעולם תעשיית המזון.
מומחה שיווק
הוא שולט בכל אחד ממרכיבי תעשיית המזון בקונוטציה בריאותית, הן בהתפתחויות הטכנולוגיות שלה והן בהתקדמות המדעית העדכנית ביותר שלה. לפיכך היא מסוגלת להציע, או אפילו לנווט, את האסטרטגיות המסחריות של חברות במגזר, החל מיצובן הראשוני של מוצרים הקשורים לבריאות ועד לשלב הפצתן.
מומחה בענף התזונה בגיבוש ואיכות מוצרי המזון, הוא מהנדס המסוגל ליישם גישה איכותית או מחקרית ופיתוחית בכל שרשרת ייצור המזון, משלב חומר הגלם החקלאי ועד לשלב חומרי הגלם החקלאיים עם מסירת המוצר, מוכן לצריכה. לפיכך הוא נדרש לעבוד במגזרים מרובים: ייצור אכפת או תוספי מזון; בית מרקחת, קוסמטיקה, הפצה המונית, קייטרינג קולקטיבי, שירותים.מדוע להיות מהנדס מזון ובריאות?זהו אימון ייחודי, בו מטפלים באוכל ביחס להשפעותיו על הבריאות. תוך חמש שנים אתה הופך למומחה מחויב, המסוגל לחרוג מההיבט המדעי של המקצוע שלך לניתוח אורח חיים ומגמות הקשורות למזון ובריאות. זהו ממד חדש של תזונה שאנו מציעים לכם, כאשר נושאי בריאות האוכלוסייה הם לב לב חיי היומיום שלכם. השיעורים, המועברים על ידי אנשי מקצוע ומדענים המתמחים בקשרים בין אוכל ובריאות, משאירים מקום חשוב לעבודה קבוצתית. יכולת ההסתגלות שלך ואיכות הפדגוגיה יאפשרו לך להיות מהנדס המסוגל להתפתח בעולם מקצועי ומדעי.