כמובן

כמובן לתזונה שמטרתה הכשרה של אנשי מקצוע generalist, הומניסטיים והקריטיים מול צרכי הבריאות של האוכלוסייה, בעיקר מחפש קידום, מניעה ושמירה על בריאותו של הפרט. המקצועי מוסמך לדעת, להעריך, להסביר ולהתערב במצב בריאות, במיוחד למזון ותזונת אדם באישי והקולקטיבית שלהם. המקצועי יופנה לפגוש את הכישורים ויכולות הבאים: תכנון, ארגון, כיוון ופיקוח של שירותי מזון ותזונה; הערכת מצב תזונתי אישי וקולקטיבי; הכנה ומתן טיפול בבית חולים, במרפאות חוץ ובמשרד של תזונה ותורת תזונה עם מרשם, תכנון, ארגון, פיקוח והערכת דיאטה לחולים.

גיליון דירוג אוניברסיטה 2,015: מקום 1 בין אוניברסיטאות פרטיות בריו.

משך הפעילות: 4 שנים

סוג אימון: סיום

השיעור הבא: 2,016.1

שעות: 3700 שעות

שפת ההוראה של התוכנית:
  • Portuguese (Brazil)

ראה עוד 1 תוכניות שמוצעות על ידי Universidade do Grande Rio Professor José de Souza Herdy (UNIGRANRIO) »

קורס זה הוא מבוסס קמפוס
Start Date
מרץ 2020
Duration
בקשת מידע
תכנית מלאה
לפי מיקום
לפי תאריך
Start Date
מרץ 2020
מועד אחרון להגשת בקשה

מרץ 2020